Christian Farla en de Showgirls of Magic in Moviepark Germany

Stap in de mysterieuze wereld van Sherlock Holmes in Movie Park Germany en maak je klaar voor de meest magische zaak van zijn carrière! Niemand minder dan de beroemde meesterillusionist Christian Farla stapt in de rol van de legendarische detective en betovert het publiek met een gloednieuwe thematische illusieshow in Studio 7.

news-article-1Hoewel magiërs hun geheimen nooit onthullen, is er één geheim dat al aan het licht komt: vanaf 1 juli tot en met 28 augustus 2022 kun je exclusief in Duitslands grootste film- en pretpark genieten van de spiksplinternieuwe familieshow "Sherlock Holmes - A Game of Mystery".

"Entertainment speelt dit jaar een hoofdrol in Movie Park! Daarom zijn we verheugd dat we Christian Farla, zo'n gerenommeerde en getalenteerde illusionist, op het podium van Studio 7 kunnen verwelkomen," zegt Thorsten Backhaus, directeur van Movie Park Germany. "Met de toevoeging van de Stunt Show, Jet Ski Show, Street Entertainment en Plaza Show breiden we niet alleen ons showprogramma voor het hele gezin uit, maar kunnen we ook onze identiteit als filmpark versterken met deze indrukwekkende nieuwe show rond de beroemdste detective uit de geschiedenis van tv en literatuur."

news-article-2"Ik kijk er echt naar uit om op te treden in Movie Park Germany. Het is mijn favoriete pretpark en film en magie hebben een lange geschiedenis sinds Georges Méliès. Studio 7 heeft ook een rijke geschiedenis met illusieshows en ik voel me vereerd om die magie terug te brengen," zegt Christian Farla. "Ik heb al meer dan 5000 shows gegeven in Duitsland en ik kan niet wachten om de fans weer te ontmoeten en het publiek te vermaken met mijn nieuwe illusies. 'Sherlock Holmes - A Game of Mystery' heeft ook een geweldige cast met Bianca Farla als Irene Adler en Dave van der Wal als Professor Moriarty, samen met de Showgirls of Magic. Stap met ons mee in de mysterieuze wereld van superdetective Sherlock Holmes!"

De nieuwe show voor het hele gezin neemt het publiek mee naar het Victoriaanse Londen aan het eind van de 19e eeuw. Terwijl steeds meer mensen spoorloos verdwijnen en de kranten vol staan met meldingen van vermiste personen, staat 221B Baker Street voor een nieuwe zaak! Alleen meesterdetective Sherlock Holmes kan de mysterieuze verdwijningen oplossen en degene achter deze duistere plannen ontmaskeren: Holmes' oude bekende aartsvijand Professor Moriarty! Tussen illusie en werkelijkheid vervagen de grenzen en wordt het publiek getrakteerd op spectaculaire en grootschalige illusies. Mensen verdwijnen en verschijnen weer, en uiteindelijk staan Holmes en Moriarty tegenover elkaar in een episch schaakspel waarbij er maar één winnaar kan zijn. De uitkomst van deze mysterieuze zaak wordt bepaald door een bijzonder duel tussen deze twee rivalen.

De grote illusieshow zal tot drie keer per dag te zien zijn in Studio 7 van Movie Park. Daarnaast zal Christian Farla's unieke illusie "The Jaws Escape" ook deel uitmaken van de voorstelling. Gasten kunnen zich verheugen op spectaculaire trucs zoals "Eclipse" en "Double Spiker". Met meer dan tien grootschalige illusies zal Farla de zintuigen en waarneming van het publiek op de proef stellen en voor nog meer filmisch entertainment in Hollywood in Duitsland zorgen

>